Gemeenteweg 242
7951 CW Staphorst
06-55113587
kslageraannemer@hetnet.nl

Keuken verbouw Zwolle

Aannemersbedrijf K. Slager blaast met keuken verbouw Zwolle uw keuken nieuw leven in. Het groter maken van uw keuken zorgt voor groter wooncomfort. Aannemersbedrijf K. Slager heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van veelzijdige bouwwerkzaamheden en kan op een vakkundige manier uw woonkeuken vergroten. Met gebruik van kwaliteit materiaal bent u verzekerd van een prachtig resultaat na de uitvoering van keuken verbouw in Zwolle.

Voor keuken verbouw in Zwolle is Aannemersbedrijf K Slager uw specialist

Uw wensen voor keuken verbouw in Zwolle kunnen door ons nauwkeurig worden vertaald in een overzichtelijke bouwtekening. Wij kunnen u adviseren over alle mogelijkheden met betrekking tot onder andere kastjes, aanrechtblad, apparatuur en wandafwerking. Goed overleg met de klant staat bij keuken verbouw in Zwolle centraal. Op basis van duidelijk gemaakte afspraken gaan wij aan de slag met de gewenste werkzaamheden voor de verbouwing .

Met keuken verbouw in Zwolle vergroot u de waarde van uw woning

Het vernieuwen van uw woonkeuken vraagt om deskundige kennis in materiaal en werkwijzen. Door onze ervaring bent u verzekerd van vakmanschap bij keuken verbouw in Zwolle. Met oog op detail worden de gewenste werkzaamheden van begin tot eind zorgvuldig uitgevoerd. Naast keuken verbouw Zwolle kunnen we u van dienst zijn met vele andere werkzaamheden in en om uw woning of pand. Als erkend leerbedrijf voldoen we aan hoge eisen omtrent kwaliteit en veiligheid wat u als klant extra zekerheid geeft. Voor meer informatie over keuken verbouw Zwolle of andere bouwwerkzaamheden in deze omgeving, kunt u contact met ons opnemen.