Gemeenteweg 242
7951 CW Staphorst
06-55113587
kslageraannemer@hetnet.nl

Keuken verbouw Staphorst

Specialist in keuken verbouw in Staphorst is Aannemersbedrijf K. Slager. Een mooie leefkeuken vergroot uw woonplezier en kan de waarde van uw woning vergroten. Wilt u een oude keuken renoveren of groter maken door deze te gaan verbouwen? Dan bieden wij de juiste hulp voor het verwezenlijken van uw droomkeuken. Bij keuken verbouw in Staphorst kunt u rekenen op goed advies, creativiteit en een vakkundige uitvoering. Met de juiste materialen en werkwijzen realiseren wij het eindresultaat zoals u die voor ogen heeft.

Voor keuken verbouw in Staphorst schakelt u Aannemersbedrijf K Slager in

Bij keuken verbouw in Staphorst komen wij eerst bij uw langs om uw wensen te bespreken. Aan de hand van uw wensen kunnen we een bouwtekening voor u maken en bijbehorende offerte voor u opstellen. Bent u geheel tevreden met het ontwerp voor de verbouw? Dan gaan wij aan de slag met de verbouwing. Bij keuken verbouw in Staphorst realiseren wij van begin tot eind de complete woonkeuken zoals u die wenst. Van tegelwerk, plaatsen van kastwerk tot installatiewerk van gewenste apparatuur.

Met keuken verbouw Staphorst realiseren wij uw droomkeuken

Steeds vaker worden keukens omgebouwd tot volwaardige leefruimtes. Wij kunnen keukens omtoveren tot een sfeervolle ruimte waar met optimaal comfort kan worden gekookt, gegeten en heerlijk kan worden ontspannen. Naast keuken verbouw in Staphorst is Aannemersbedrijf K. Slager ervaren in veelzijdige werkzaamheden voor nieuwbouw, aanbouw en renovatie. Met jarenlange ervaring van ons team kunt u rekenen op een kwaliteit uitvoering van keuken verbouw in Staphorst met een optimaal resultaat.