Gemeenteweg 242
7951 CW Staphorst
06-55113587
kslageraannemer@hetnet.nl

Keuken verbouw Meppel

Voor de juiste hulp bij keuken verbouw Meppel kunt u terecht bij Aannemersbedrijf K. Slager. Als aannemersbedrijf beschikken wij over jarenlange ervaring in nieuwbouw, aanbouw, renovatie en verbouw. Gericht op verbouw zijn wij gespecialiseerd in het verbouwen van keukens en badkamers. Gevestigd in Staphorst kunt u ons inschakelen voor keuken verbouw in Meppel en realiseren wij de woonkeuken zoals u die voor ogen heeft.

Ervaren aannemersbedrijf in keuken verbouw in Meppel is K Slager

Wilt u de ruimte in uw woning efficiënter indelen of wilt u het leefcomfort van uw keuken vergroten? Aannemersbedrijf K. Slager kan u van begin tot eind van dienst zijn met de verbouwing van uw keuken. Wij kunnen u voorzien van deskundig advies en uw wensen vertalen in een bouwtekening. Tevreden met de bouwtekening en met de offerte? Dan starten wij met de keuken verbouw in Meppel en verzorgen wij het bouwproject geheel naar uw wensen.

Bij keuken verbouw Meppel bieden we een efficiënte en zorgvuldige aanpak

Keuken verbouw Meppel vraagt om vakkennis en daarom is het inschakelen van een ervaren aannemersbedrijf belangrijk. Bij onze dienst voor de verbouwing kunt u rekenen op een efficiënte aanpak, goed overleg en duidelijke afspraken. Als ervaren aannemersbedrijf leveren wij betrouwbaar werk en wordt er met oog op detail een mooie leefkeuken gerealiseerd. U kunt rekenen op creativiteit en een zorgvuldige werkwijze. Naast keuken verbouw Meppel zijn wij als aannemersbedrijf gespecialiseerd in veelzijdige bouwprojecten. Voor meer informatie over keuken verbouw Meppel of andere bouwwerkzaamheden helpen wij u graag verder.