Gemeenteweg 242
7951 CW Staphorst
06-55113587
kslageraannemer@hetnet.nl

Badkamer verbouwen Zwolle

Uw partner voor badkamer verbouwen in Zwolle is Aannemersbedrijf K. Slager. Reeds jaren ervaren als aannemersbedrijf, kunnen wij u volledig naar wens van dienst zijn bij de verbouwing van uw badkamer. Wilt u uw badkamer vergroten of is uw badkamer aan renovatie toe? Wij kunnen een verbouwing voor u realiseren die uw wooncomfort en de woningwaarde vergroot. Het verbouwen vraagt om deskundige kennis in materiaal en werkwijzen. De kennis van onze vakmensen maakt ons uw specialist voor badkamer verbouwen Zwolle.

Als ervaren aannemersbedrijf verbouwen wij zorgvuldig uw badkamer in Zwolle

Het verbouwen van een badkamer in Zwolle wordt op zorgvuldige wijze uitgevoerd. De werkzaamheden beginnen bij een goede voorbereiding. Wij denken met u mee en kunnen u adviseren over de best passende mogelijkheden. Daarbij kunnen we tevens een ontwerp voor u realiseren. Bij de uitvoering van de verbouwing worden alle werkzaamheden nauwkeurig door onze vakmensen uitgevoerd. Van sloopwerk tot het verleggen van de leidingen, van het monteren van sanitair tot het verwezenlijken van tegelwerk.

Bij badkamer verbouwen in Zwolle bieden wij een deskundige aanpak

Naast badkamer verbouwen in Zwolle zijn we vele particulieren en bedrijven van dienst met andere bouwwerkzaamheden. Aannemersbedrijf K. Slager is gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en renovatie. Onze vakmensen denken van begin tot eind met u mee en bieden de juiste oplossingen bij het bouwproject. Met een efficiënte tijdsplanning worden de werkzaamheden zo snel mogelijk uitgevoerd. Meer weten over onze werkzaamheden voor badkamer verbouwen in Zwolle of over andere diensten die wij bieden? Neem dan contact met ons op.