Gemeenteweg 242
7951 CW Staphorst
06-55113587
kslageraannemer@hetnet.nl

Badkamer verbouwen Staphorst

Uw partner voor badkamer verbouwen in Staphorst is Aannemersbedrijf K. Slager. Ons team heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van veelzijdige bouwwerkzaamheden voor nieuwbouw, renovatie en verbouw, en zijn u graag van dienst met het verbouwen van uw badkamer in Staphorst. Met kennis in vakkundige werkwijzen en gebruik van kwaliteit materiaal, bent u verzekerd van een prachtig resultaat na het verwezenlijken van de verbouwing.

Aannemersbedrijf K Slager is specialist in badkamer verbouwen in Staphorst

Bij het verbouwen van een badkamer in Staphorst, komt Aannemersbedrijf K. Slager graag eerst bij u langs om uw wensen te bespreken. Aan de hand van uw wensen kunnen wij een bouwtekening voor u realiseren. Wij kunnen u door onze ervaring goed adviseren over de mogelijkheden voor badkamer verbouwen in Staphorst. Als klant kunt u bij ons rekenen op duidelijke afspraken en een efficiënte en zorgvuldige aanpak. Tijdens de verbouwing staat goed overleg centraal zodat wij het eindresultaat realiseren zoals u die voor ogen heeft.

Bij badkamer verbouwen in Staphorst bieden wij een deskundige aanpak

Waarom wilt u uw badkamer verbouwen in Staphorst? Misschien is uw badkamer te klein of is deze aan vernieuwing toe. Een mooie badkamer vergroot de waarde van uw woning. Met oog op detail voeren we de verbouwing voor u uit. Benodigd tegelwerk, het plaatsen van een nieuwe douchecabine of het plaatsen van een bad; met een deskundige werkwijze en geavanceerd materiaal worden de werkzaamheden voor badkamer verbouwen in Staphorst uitgevoerd.