Gemeenteweg 242
7951 CW Staphorst
06-55113587
kslageraannemer@hetnet.nl

Badkamer verbouwen Meppel

Aannemersbedrijf K. Slager is dé specialist in badkamer verbouwen in Meppel. Van advies tot uitvoering zijn wij u graag van dienst bij de gewenste bouwwerkzaamheden. Als aannemersbedrijf beschikken wij over jarenlange ervaring in werkzaamheden voor nieuwbouw, aanbouw, renovatie en verbouw. Gericht op verbouw zijn we gespecialiseerd in het verbouwen van keukens en badkamers. Wilt u uw badkamer laten verbouwen in Meppel? Onze ervaring en zorgvuldige werkwijze dragen bij aan een prachtig resultaat na de uitgevoerde werkzaamheden.

Uw specialist voor badkamer verbouwen in Meppel is Aannemersbedrijf K Slager

Van begin tot eind is goed contact met de klant bij badkamer verbouwen in Meppel belangrijk. Wij komen eerst langs om uw wensen te bespreken. Wilt u een grotere badkamer in uw woning verwezenlijken of is deze ruimte door ouderdom aan vernieuwing toe? Wij kunnen uw wensen vertalen in een passend ontwerp en daarbij leveren we tevens een overzichtelijke offerte. Daarbij houden we rekening met het door u vastgestelde budget.

Een badkamer verbouwen in Meppel wordt uitgevoerd met een zorgvuldige aanpak

Op basis van duidelijke afspraken starten we na akkoord op het ontwerp en de offerte met de uitvoering van het bouwproject. Stap voor stap verwezenlijken we de badkamer zoals u die voor ogen heeft. De vakkundige aanpak van Aannemersbedrijf K. Slager draagt bij aan een mooi resultaat waardoor de waarde van uw woning wordt verhoogd. Het vernieuwen van badkamers en keukens vraagt om een specialist. De specialist voor badkamer verbouwen in Meppel is Aannemersbedrijf K. Slager.