Gemeenteweg 242
7951 CW Staphorst
06-55113587
kslageraannemer@hetnet.nl

Aanbouw Zwolle

Voor de realisatie van een aanbouw in Zwolle schakelt u Aannemersbedrijf K. Slager in. Een aanbouw van uw woning vergroot de woning en daarmee ook het woonplezier. Aannemersbedrijf K. Slager kan de aanbouw in Zwolle voor u verwezenlijken waarmee de waarde van uw woning wordt vergroot. De gewenste verbouwing wordt geheel gerealiseerd in de bestaande stijl van uw woning.

Wij verwezenlijken de aanbouw in Zwolle in goed overleg

Aannemersbedrijf K. Slager kan u van begin tot eind van dienst zijn met de aanbouw in Zwolle. Van ontwerp tot montage zijn we u graag van dienst. Ook kunt u ons inschakelen voor de realisatie van een ontwerp die bijvoorbeeld door uzelf of ingeschakelde architect is aangeleverd. Op basis van de gewenste aanbouw in Zwolle wordt een tijdsplanning gemaakt en door het maken van duidelijke afspraken weet u als klant goed waar u aan toe bent.

Naast aanbouw in Zwolle kunt u ons inschakelen voor nieuwbouw en renovatie

Aannemersbedrijf K. Slager heeft ruime ervaring in alle aspecten rondom bouw. Wij zijn vele particulieren en bedrijven van dienst met werkzaamheden voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en aanbouw. Met uitgebreide kennis in materiaal en werkwijzen bieden we in iedere situatie de juiste oplossing om uw wensen te verwezenlijken. Op gebied van aanbouwingen zijn we zeer ervaren in het realiseren van serres en veranda's. Wilt u een serre of veranda als aanbouw van uw woning in Zwolle? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u voorzien van advies en een kwaliteit uitvoering van de aanbouw in Zwolle.