Gemeenteweg 242
7951 CW Staphorst
06-55113587
kslageraannemer@hetnet.nl

Aanbouw Staphorst

Voor de realisatie van een aanbouw in Staphorst kunt u Aannemersbedrijf K. Slager inschakelen. Om groter te gaan wonen biedt een extra aanbouw van uw woning de oplossing. Aannemersbedrijf K. Slager is gevestigd in Staphorst en kan u vakkundig van dienst zijn met een verbouwing van uw woning. Onze vakmensen verwezenlijken de gewenste aanbouw bijpassend aan de stijl van uw woning.

Aannemersbedrijf K Slager verwezenlijkt voor u een mooie aanbouw in Staphorst

Aannemersbedrijf K. Slager is gespecialiseerd in de realisatie van serres en veranda's. Met een serre of veranda wordt een prachtige extra ruimte gecreëerd welke bovendien zorgt voor meer licht in uw woning. Graag komen we bij u langs om de wensen voor de aanbouw in Staphorst te bespreken. Op basis van de wensen kunnen wij een ontwerp voor u aanleveren met bijbehorende offerte. Of de gewenste verbouwing nu gebaseerd is op een eigen ontwerp, gezamenlijk ontwerp of een ontwerp van een architect, wij denken met u mee en bieden u de juiste oplossingen voor het realiseren van de aanbouw in Staphorst.

Wij verwezenlijken een prachtige aanbouw in Staphorst voor meer ruimte en licht

De vorm en de grootte van de aanbouw zijn bepalend voor de tijd die nodig is om het project te verwezenlijken. Op basis van een efficiënte tijdsplanning en duidelijke afspraken voeren wij de werkzaamheden uit. Met kennis in kozijnen, deuren, ramen, dakwerk en wanden, voeren wij de aanbouw in Staphorst met oog op kwaliteit uit.