Gemeenteweg 242
7951 CW Staphorst
06-55113587
kslageraannemer@hetnet.nl

Aanbouw Meppel

Uw specialist voor het realiseren van een aanbouw in Meppel is Aannemersbedrijf K. Slager. Van A tot Z kunnen onze vakmensen u van dienst zijn met het verwezenlijken van de gewenste verbouwing. Als aannemersbedrijf zijn we jarenlang ervaren in werkzaamheden voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw en renovatie. Gespecialiseerd in het realiseren van onder andere serres en veranda's kunnen wij een prachtige aanbouw in Meppel voor u realiseren.

Schakel Aannemersbedrijf K. Slager in voor uw aanbouw in Meppel

Bij de werkzaamheden voor een aanbouw in Meppel staat goed overleg met de klant centraal. Van te voren worden uw wensen voor de verbouwing besproken en worden er duidelijke afspraken gemaakt. Of de aanbouw van uw woning in Meppel nu gebaseerd is op een aangeleverd ontwerp of een door ons gerealiseerd ontwerp: wij leveren vakwerk bij de uitvoering van de werkzaamheden. Onze vakmensen denken met u mee en bieden de juiste oplossingen bij de realisatie.

Wij verwezenlijken de aanbouw in Meppel op basis van duidelijke afspraken

Door onze ervaring beschikken we over kennis in veelzijdig materiaal en verschillende werkwijzen. Met behulp van eigen machines voor timmerwerk kunnen wij kozijnen, deuren en ramen zelf op maat voor u maken en snel leveren. Ook kunt u bij Aannemersbedrijf K. Slager rekenen op goede samenwerking met andere partners, waardoor we u op flexibele wijze van dienst kunnen zijn. Kwaliteit bij aanbouw in Meppel staat centraal. Zo kunt u bij ons rekenen op een prachtige aanbouw in Meppel waarvan u jarenlang kunt gaan genieten.